Скъпи родители,

Ние от STEAM Ltd. организираме дейности, сбъдващи мечти, развиващи таланти, затвърждаващи знания, опознаващи природата и създаващи онези незабравими детски спомени, които да разказват на децата си.
При нас, Вашите деца не просто се занимават, ние развиваме техните емоционални и социални умения под формата на игра. Всяка седмица програмата има различен фокус, за да обхване различни теми от живота и да развие различни умения и компетенции, които са ключови за живота им, но не се учат в училище! Излизаме навън и спортуваме за здраве, за да се научим, че е важно да сме и физически активни.
Заедно с нас те ще научат:
Как да разпознаваме базовите емоции – радост, страх, гняв, тъга, любов, изненада – в нас и в другите хора. Как да оценяват своите силни страни и възможности за развитие, за да бъдат уверени и да следват пътят на мечтите си. Накратко ще „отгледат“ своето емоционално АЗ.

Ние вярваме, че бъдещето принадлежи на онези, които имат желание да учат, изследват и правят иновации, и сме развълнувани да бъдем част от това бъдеще.

Нашата мисия е да вдъхновим следващото поколение иноватори и хора, които решават проблеми, като предоставяме практически учебни преживявания, които са едновременно образователни и забавни. Нашите класове са предназначени да учат децата на наука, технологии, инженерство, изкуство и математика по начин, който е едновременно забавен и интерактивен.

С попълването на формата, декларирарам че: *
Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.